ثبت نام دوره آموزش حسابداری نرم افزار



5,000,000 تومان

حسابداری در امور تجاری و مالی، از سال‌های دور برای همگان اهمیت فراوان داشته و یکی از مهم‌ترین حرفه‌ها در دنیای تجارت و اقتصاد محسوب می‌شود. همانطور که می‌دانید پیشرفت رایانه‌ها و پیدایش نرم افزارهای کاربردی در هر رشته و زمینه تخصصی باعث شد، تا توجه کارفرمایان از انجام تمام مراحل کار توسط نیروی انسانی به سمت استفاده از نرم افزار معطوف گردد و به این طریق در امر حسابداری نیز تغییراتی شکل گرفت.

امروزه شرکت‌ها در سراسر جهان، امور مالی خود را با بکارگیری نرم‌افزارهای حسابداری به انجام رسانده و امکانات ویژه نرم‌ افزارهای حسابداری، مدیران را بر آن داشته که اطلاعات مالی خود را توسط این نرم‌ افزارها مدیریت کنند. تعداد زیادی از نرم افزارهای حسابداری گوناگون با کاربردهای مختلف، و تولید شده توسط شرکت‌های نرم افزاری وجود دارند، که کار حسابداران و فعالان در این حوزه را سهولت بخشیده و همچنین دقت کار را نیز تا حد زیادی بالا برده‌اند؛ تا آنجایی که در حال حاضر نرم افزار، تبدیل به مهم‌ترین بخش از حرفه حسابداری شده است و هر کسی که قصد دارد، با شغل حسابداری وارد بازار کار حرفه‌ای شود، می‌بایست حتما توانایی کار با نرم افزار حسابداری را کسب نماید.

چراکه حدود 98% شرکت‌ها برای امور مالی خود به افرادی که بر نرم افزار حسابداری مسلط هستند نیاز دارند. در ادامه به تعریف حسابداری تجاری یا حسابداری کسب و کار و کاربرد نرم افزارهای حسابداری خواهیم پرداخت تا بتوانیم اهمیت بالای یادگیری نرم افزار حسابداری را بهتر توضیح دهیم.

نام دوره ثبت نام دوره پروژه محور آموزش حسابداری نرم افزار
 ظرفیت دوره 10 نفر
 هزینه (تومان) 5,000,000
 نوع برگذاری دوره  حضوری

حسابداری چیست؟

به روند ثبت، تجزیه و تحلیل و تفسیر معاملات مالی و اطلاعات، حسابداری تجاری می‌گویند. در بیشتر اوقات، پروسه‌ای که برای انجام عملیات ذکر شده در تعریف حسابداری تجاری طی می‌گردد، تبدیل به فرآیندی پیچیده و دشوار شده و زمان زیادی را برای محاسبات دستی طلب می‌کند. در این حالت است که نرم افزار حسابداری به صاحبان کسب و کار و مشاغل و حسابداران، کمک زیادی خواهد کرد.

بطور قطعی می‌توان گفت که برای تمام کسانی که مباحث حسابداری را می‌آموزند، لازم است که در یک دوره آموزش نرم افزار حسابداری شرکت کنند و آن را فراگیرند، علت این امر، حرکت سریع سیستم حسابداری سنتی به سمت مکانیزه شدن آن است، بطوریکه یک حسابدار بدون دانش و توانایی استفاده از نرم افزار حسابداری در حرفه خود، موفق نخواهد شد.

نرم افزار حسابداری چیست؟

نرم افزار حسابداری راه حل جدید و کاربردی ارائه شده توسط سازندگان نرم افزارهای تخصصی محسوب می‌شود، که حسابداران، کارشناسان و متخصصین رشته حسابداری و صاحبان مشاغل برای پردازش معاملات حسابداری و مدیریت حساب‌ها و امور مالی خود از آن بهره می‌گیرند. این نرم‌افزارها ابزارهایی مفید برای ثبت جریان‌های مالی شرکت‌ها و همچنین بررسی دقیق وضعیت صندوق شرکت و کسب و کار شما هستند.

همچنین با بکارگیری نرم افزار حسابداری می‌توان به ارزیابی معاملات تجاری خود با دیگر شرکت‌ها پرداخته و بر مبنای آن گزارش مالی دقیقی ارائه دهید. قطعا می‌توان مهم‌ترین کاربرد و دستاورد یک نرم افزار حسابداری را کمک به سازماندهی اصولی سوابق یک کسب و کار دانست. با این روش امور مالی شرکت در یک سیستم قرار می‌گیرد، که قابلیت گزارش نتایج مالی را داشته و ساختار مالیاتی شرکت شما را به سمت مسیری رو به پیشرفت هدایت خواهد کرد.

دلایل استفاده از نرم افزار حسابداری

انجام امور حسابداری به صورت دستی و بدون کمک گرفتن از نرم افزارهای این حرفه ممکن است با خطاهای انسانی زیادی همراه شود. اما نرم افزار حسابداری با ساده سازی این پروسه، به تمرکز افراد جهت مدیریت حساب‌ها و اجرای استراتژی‌های لازم کمک زیادی نموده و بر سرعت کار می‌افزاید، همچنین درصد اطمینان از نتایج محاسبات بالاتر خواهد رفت. بطورکلی از مزایای استفاده از یک نرم افزار حسابداری خوب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • انجام اتوماتیک بسیاری از وظایف مربوط به حسابداری
  • ساده ‌ساختن مالیات‌ها
  • در دسترس بودن همیشگی داده‌ها و اطلاعات
  • امکان ادغام با برنامه‌های دیگر در زمینه تجارت
  • کاهش احتمال از دست رفتن داده‌ها و بروز خطا

ویژگی‌های یک نرم افزار حسابداری خوب نیز به شرح زیر خواهند بود:

  • راحتی در نحوه استفاده
  • دسترسی چند کاربره
  • اتوماسیون (انجام بعضی از امور به شکل خودکار)
  • آنلاین بودن نرم افزار حسابداری
  • تامین امنیت داده‌ها
  • مقیاس ‌پذیر بودن
  • تحمیل نکردن هزینه‌های اضافی
  • پشتیبانی فنی
  • بهتر است دارای نسخه تست یا همون دموی رایگان نیز باشد.

انواع نرم افزار حسابداری

شرکت‌ها غالبا، نرم افزارهای حسابداری را بر اساس نوع فعالیت مشاغل و سازمان‌های مختلف، طراحی و اجرا می‌کنند. انواع نرم افزار حسابداری که بتوانند همه کسب و کارها و فعالیت‌های اقتصادی را پوشش ‌دهند، معمولا به شرح زیر خواهند بود:

  • نرم افزار صندوق فروشگاه
  • نرم افزار حسابداری فروشگاه
  • نرم افزار حسابداری شرکت
  • نرم افزار حسابداری تولیدی
  • نرم افزار صنفی و مشاغل
  • نرم افزار حسابداری شخصی که با عنوان کیف پول موبایل هم شناخته می‌شود.

نوع فعالیت به دسته‌بندی کلی فعالیت‌های گوناگون در کسب و کارهای مشخص مربوط خواهد شد. مثلا نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی شامل ترکیبی از امکانات و کاربردهای اجرایی برای کار در فروشگاه‌هاست و تفاوت‌های زیادی با نرم‌افزار حسابداری تولیدی دارد. گاهی نیاز به آموزش نرم افزارهای کلی‌تر حس می‌شود و در برخی موارد برای شغلی خاص به آموزش نوع منحصر بفرد و مرتبط با همان فضا و زمینه شغلی احتیاج خواهید داشت.

دوره آموزشی نرم افزار حسابداری

برای آموزش نرم افزار حسابداری و تسلط بر تمام جزییات آن، باید یک دوره آموزشی کامل و کاربردی را بگذرانید تا نتایج کار شما در این زمینه دقت و کیفیت بالایی داشته باشد، به یاد داشته باشید که دقت بالا مهم‌ترین ویژگی یک حسابدار حرفه‌ای و متخصص به شمار می‌رود. در یک دوره آموزش کامل نرم افزار حسابداری باید به شما کار با بخش‌های مختلف نرم افزار و ثبت اطلاعات مالی در هر ماژول با جزییات مختلف آموزش داده شود.

اگر شما حسابدار هستید، اما نیاز به ارتقای سطح توانایی خود دارید و یا در صورتیکه در ابتدای راه قرار دارید و می‌خواهید به دنیای حرفه‌ای حسابداری وارد شوید و همچنین اگر شما یک دانشجوی حسابداری هستید که همزمان با تحصیل در این رشته می‌خواهید با فضای کار در بازار آشنا شده و به دانش عملی خود نیز بیفزایید، آموزش نرم افزار در حیطه حسابداری بهترین فرصت برای رسیدن به اهدافتان خواهد بود.

مشاهده کل مطلب